søndag 9. september 2012

I ny og neDet går visst litt tid mellom kvar gong eg har noko på hjarta...  Men ferien fauk avgårde som ein virvelvind, og det same har tida etterpå også gjort.  Dagane er fylt opp med jobb, ungar og ulike aktivitetar for både store og små.  Neimen er det ikkje lett å få tida til å strekke til...

Å oppsummere sommaren vil berre gjere meg lei.  Me var så uheldige at me ikkje fekk ein einaste dag med temperaturar over 20. Og når både vaksne og ungar ser for seg at ferien kun skal bestå av solskinsdagar og badeliv, kjem brakkesjuka snikande fortare enn ein anar.  Men då ferien var over kom det heldigvis litt smak av sommar. Me fekk faktisk oppleva badeliv og solskin, om enn kun for ein dag.  Det var alt eg hadde fri og anlending til.  Me får tru det blir betre til neste år :)

Heilt på tampen av august månad skulle eg få oppleva gåva eg fekk til bursdagen frå mannen min.  Nemlig konsert med Coldplay på Stockholm stadion.
Me reiste til Stockholm onsdagen, og fekk nyta rolege dagar i den svenske hovudstaden i eit herlig sommarvér.  Me rusla gatelangs i timesvis og berre var kjærestar.  Det er langt mellom dei mulighetane me har til å gjera det, så det gjorde veldig godt.
Torsdag kveld var det klart for Coldplay. Mitt absolutte favorittband :)  Ein konsert eg seint vil gløyma.  Eg var så heldig å få oppleva dei på Koengen i Bergen i 2009, men denne siste konserten var magisk.  Ein orgie av lyd og lys som tok fullstendig pusten frå meg.  Eg lever lenge på den opplevinga !
Me fekk alle utdelt lysande armband som fekk stadion til å lysa opp i eit fantastisk fargehav.  Heilt magisk !

Her er ein smakebit frå det me fekk sjå. "Charlie Brown" live frå Stockholm stadionTusen takk, M <3post signature

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny blogg :)
    Ååh så heldig du er som fikk med deg konsert med Coldplay.. Er mitt favoritt band og :)

    Ønsker deg en fin fredag og ei riktig god helg :0)

    SvarSlett
  2. Skulle gjerne vært på Coldplaykonserten!! Stilig ide med de lysende armbåndene. Takk for titten her i kveld =)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legg igjen ei helsing <3